Megszólalt kórházba szállításáról Galambos Lajos: "Mintha az életemet vették volna el..."

Fotó: Csudai Sándor -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajost mentővel kellett kórháza szállítani, de már az otthonában lábadozik. A zenész elárulta, mi történt vele.

Galambos Lajos boldogasszonypusztai birtokához két mentő is érkezett szerdán, majd beszállították a tatabányai kórházba. Lajcsi már otthonában lábadozik és elárulta, mi történt vele.

Galambos Lajos mentővel szállították kórházba Fotó: Csudai Sándor

"A hír igaz, kórházba szállítottak tegnap. Egy távoli rokon, egy sokat segítő családtag volt mellettem az otthonomban, amikor rosszul lettem. Olyan fulladásos roham tört rám, hogy tényleg pánikba estem. Ennek ellenére nem akartam, hogy mentőt hívjon hozzám, de ő is annyira megijedt, hogy nem hallgatott rám. Az első autóban nem volt olyan felszerelés, ami a teljeskörű kivizsgálásomhoz elengedhetetlenül szükség lett volna, így kértek még egy, már jobban felszerelt mentőt. Végül az szállított be a tatabányai kórházba. Felírtak egy újabb gyógyszert is, amit ezentúl napi rendszerességgel kell szednem a korábbi kezelések mellett. És ami a legfontosabb és legfájóbb, hogy a fulladások miatt határozatlan időre eltiltottak a trombitálástól is. Viccesen mondhatnám, hogy trombitadiétára fogtak, de ezt én nem fogom fel ilyen viccesen, mert a zenélés az életem, és ha azt elveszik, az olyan, mintha az életemet vették volna el..." - mondta Lajcsi a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.