Mentővel vitték kórházba Galambos Lajost: egyelőre nem tudni, mekkora a baj

Frizbi TV -
mentő Boldogasszonypuszta Galambos Lajos kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos rosszul lett, szirénázó mentőautók érkeztek Boldogasszonypusztára. 

A mulatós sztár boldogasszonypusztai birtokához tegnap érkezett egy szirénázó mentőautó, amit nem sokkal később még egy követett. Végül csak az egyik távozott szirénázva, a másik már nem, így valószínű, hogy csak egy embert szállítottak el.

A trombitaművészt az eset óta nem lehet elérni, ám ügyvédje elárulta, mi történt pontosan.

Galambos Lajos, Lagzi Lajcsi Frizbi TV

"Arra kaptam felhatalmazást a családtól, hogy elmondjam: Galambos Lajos rosszul lett az otthonában. Méghozzá olyan mértékben, hogy – kifejezett kérése ellenére – a családtagjai mentőt hívtak hozzá. Ki is vonult a házukhoz az OMSZ egyik esetkocsija, majd nem sokkal később egy másik is érkezett. Pontosan nem tudom, miért, csak annyit, hogy orvosszakmai oka volt a másik autó kihívásának: az első autó nem rendelkezett vagy kellő felszereltséggel vagy megfelelő személyzettel" – mondta a Blikknek Lajos ügyvédje, dr. Csontos Zsolt.

"A mentősök aztán a kórházba szállítás mellett döntöttek. Hogy végül melyik kórházba vitték be, a székesfehérváriba vagy a tatabányaiba, egyelőre nem tudom, mert egy ideje én sem tudom elérni az ügyfelemet" - tette hozzá.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, Galambos Lajcsi egy ideje egészségügyi problémákkal küzd, egyelőre a 3 év 6 hónapos börtönbüntetését sem tudta megkezdeni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.