A TEK segítségével fogtak el egy férfit és körözött barátnőjét

dreamstime -
elfogás drog BRFK fegyver rendőrség TEK letartóztatás közúti veszélyeztetés pitbull
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összehangolt akcióban - a Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségével - fogtak el a XVIII. kerületben egy lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés és más bűncselekmények miatt keresett férfit, illetve közúti veszélyeztetés miatt körözött barátnőjét.

Mivel korábban felvetődött a gyanú, hogy a 39 éves férfinak fegyvere van, a rendőrség a TEK segítségét kérte. Őt és barátnőjét végül február 28-án, XVIII. kerületi lakcímén fogták el.

A nő ellen a Bonyhádi Járásbíróság adott ki körözést közúti veszélyeztetés miatt.

dreamstime

A házban fegyvernek és lőszernek látszó tárgyakat, számszeríjat, két pitbullt és kábítószergyanús anyagokat találtak, a lefoglalt eszközöket szakértők vizsgálják.

Mivel a gyorsteszt szerint a nő kábítószert fogyasztott, eljárás indult vele szemben. A nőt - jogerős büntetésének letöltésére - büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, a bíróság pedig 30 napra elrendelte a férfi letartóztatását - olvasható a police.hu-n a BRFK közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.