Egyél, amennyit bírsz akció jön a Burger Kingben: ezt a kihívást csak kevesen tudják majd teljesíteni

Forrás: Shutterstock -
Burger King Japán egyél amennyit bírsz all you can eat burger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világszerte hódítanak a kajás kihívások és evőversenyek, melyek során akár ingyen is étkezhetünk, ha a megadott idő alatt sikerül eltüntetnünk a rendszerint több embernek is elegendő mennyiségű ételadagot.

Hasonló akciót indít márciusban a japán Burger King. A gyorsétteremlánc ázsiai hálózata nemrég mutatta be a King Yeti névre hallgató, gigászi burgert, melyben négy húspogácsa, hat szelet Gouda sajt, savanyú uborka, hagyma és szósz található a két buci között. Az egyenként 507 grammos burgert a hozzá tartozó közepes adag krumplival és üdítővel 45 perc alatt kell elfogyasztani.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Ahhoz, hogy élhessünk a korlátlan fogyasztás lehetőségével, 30 perc alatt kell megennünk a teljes menüt, csak ekkor rendelhetjük meg a következő hamburgert. A résztvevőknek 3900 jent, átszámítva kicsivel több mint 10 ezer forintot kell fizetniük a méretes burgermenüért.

Az indulók pólót és egy burgertartó dobozt kapnak ajándékba a március 10. és 13. között, Japánban, 10 Burger King-étteremben futó akció során – írja a Promotions a TimeOut cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.