Melegfront váltja a viharos szelet

Forrás: Shutterstock -
időjárás melegfront
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégi szeles hidegfront után a jövő héten ismét melegszik a idő. 

Hétfő

Melegfronti felhőzet érkezik nyugat felől, melyből csapadék sehol sem alakul ki. A déli, délnyugati szél nagy területen erősödik meg. 11-18 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Kedd

Eleinte változóan, majd késő délutántól erősen felhős lesz az ég. Este nyugat felől egyre többfelé alakul ki eső, zápor, néhol zivatar. Estig a déli, késő estétől az ÉNy-i szél erősödik meg. 15-20 fok valószínű - írja a Köpönyeg.

Forrás: Shutterstock

Szerda, március 15.

Nemzeti ünnepünk napján erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Eleinte a Dunántúlon, majd a középső és a keleti tájakon többfelé alakul ki eső, zápor, a hegyekben havas eső, hó is lehet. Nagy területen fokozódik viharossá az ÉNy-i szél. Reggel 7, délután már csak 3 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtök

Nyugat felől tovább csökken a felhőzet, már csak hajnalban délen és keleten valószínű csapadék. Délutánra egyre több helyen süt ki a nap. Erős marad a légmozgás. 5-12 fok várható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.