Újra zavartalan a forgalom az M1-esen a szombati tömegbaleset helyszínén

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
forgalom M1-es autópálya Útinform tömegbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét zavartalan a forgalom az M1-esen, ahol szombaton kora délután tömegbaleset történt - közölte az Útinform honlapján vasárnap kora reggel.

A sztrádán a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 31-es kilométernél 5 kamion és 37 személyautó ütközött össze. Egy ember meghalt, 39-en megsérültek, több jármű kigyulladt. A balesetet a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) Zrt. szombati közlése szerint lokális porátfúvás okozta, ami miatt hirtelen csökkentek a látási viszonyok.

Herceghalom, 2023. március 11. Kiégett és sérült gépjárművek az M1-es autópályán Herceghalomnál, ahol öt kamion és 37 autó ütközött össze; mindkét irányban lezárták az autópályát 2023. március 11-én. A balesetben érintett öt kamion és 37 személygépkocsi közül 19 jármű kiégett, és összesen 26 ember sérült meg. Közülük hatan életveszélyesen, heten pedig súlyosan sérültek. MTI/Lakatos Péter Forrás: MTI/Lakatos Péter


Az Útinform tájékoztatása szerint vasárnap reggelre a hatóságok befejezték a műszaki mentést és a helyszínelést, az autópályát a Hegyeshalom felé vezető oldalon is megnyitották, így a forgalom már mindkét irányban zavartalanul halad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.