Fordulat a drogbotrányba keveredett énekesnő ügyében: öt embert is gyanúsítottként kezel a rendőrség

Forrás: Shutterstock -
drog gyanúsított drogbotrány rendőrség nyomozás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész magyar nyilvánosságot foglalkoztatja a kérdés, hogy ki lehet az az énekesnő, aki tavaly októberben kábítószer hatása alatt megpróbálhatott véget vetni az életének. A mentősök rendőri kísérettel szállították kórházba, ám mai napig nem tudni, kiről van szó.

A netes fórumokon sokan tudni vélik, kiről lehet szó, ám a pletykákat senki sem erősítette meg vagy cáfolta az elmúlt időben. A történet szépen csendben lekerült a címlapokról, ám most a Blikk olyan információk birtokába jutott, melyek fordulatot hozhatnak az ügyben. A rendőrség tájékoztatása szerint ugyanis már öt gyanúsítottja van a drogbotránynak, akik között ott van az ismert magyar énekesnő is.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya egy fiatal nőt kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatott ki gyanúsítottként. Az eljárás során a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A folyamatban lévő nyomozás érdekében bővebb tájékoztatást adni nem áll módunkban" – írja a Blikk.

A lap felkeresett egy ügyvédet, hogy árnyalják a képet, pontosan mit is jelent, hogy több gyanúsítottja is lett az ügynek. A szakértő szerint elképzelhető, hogy valaki terhelő vallomást tett a beszerzőjére, esetleg olyan nevek is előkerültek, akikkel együtt fogyasztották a tiltott szert. Minden új, előremutató információ enyhítheti a magyar énekesnőre kiszabható büntetést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.