Újabb fejlemény az énekesnő drogbotrányával kapcsolatban: erős nyugtató is volt a szervezetében

Forrás: Shutterstock -
drog drogbotrány nyugtató énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta lázban tartja az országot, hogy ki lehet az a híres magyar énekesnő, akit drogfogyasztás miatt vittek kórházba. Az üggyel kapcsolatban egyre több részlet lát napvilágot, de azt továbbra sem tudni, hogy pontosan kiről van szó. Az interneten ugyan rögtön megjelentek nevek, de egyik információt sem erősítette meg senki.

Az első hírek még csak arról szóltak, hogy kokaint találtak az énekesnő szervezetében, majd ahogy teltek a napok, egyre durvább dolgok is napvilágot láttak. Kiderült ugyanis, hogy a meg nem nevezett előadó sérülten feküdt otthona padlóján, így találtak rá a mentősök. Egy, a napokban megjelent cikk pedig arról írt, hogy az énekesnő megpróbálhatta eldobni magától az életét.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A legfrissebb információk szerint nemcsak kokain, hanem alkohol és egy erős nyugtató is volt az énekesnő szervezetében. A Blikk úgy értesült, hogy a sztár egy benzodiazepin hatóanyagú nyugtatót, szorongásoldót szedett, mely alkohollal vegyítve komoly bajt is okozhatott volna. A lapnak egy addiktológus, dr. Funk Sándor is megerősítette, hogy a drog, alkohol és a gyógyszer együttes jelenléte halálos is lehet.

– mesélte a doktor a lapnak, aki hozzátette:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.