Három-négy banda teríti a drogot a hazai sztárvilágban: a botrányba keveredett énekesnő miatt lebukhatnak a dílerek

Forrás: Shutterstock -
sztárvilág drogbotrány díler nyomozás énekesnő kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben több olyan híresség neve is címlapokra került, akik valamilyen formában érintettek drogügyekben. Árpa Attilát kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították, Herczeg Zoltán pedig már hónapok óta ül előzetes letartóztatásban birtoklás miatt.

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír tavaly október végén, miszerint az egyik ismert magyar énekesnőt rendőri kísérettel szállították kórházba, miután kábítószer hatása alatt megpróbált véget vetni az életének. Az ügyben azóta nyomoz a rendőrség és nemrég napvilágra került, hol is tart pontosan a vizsgálat.

Lapinformációk szerint az énekesnő mellett kihallgattak még négy embert, akik a Blikk szerint dílerek lehettek. Ha a rendőrségnek sikerülne felgöngyölítenie az ügyet, akkor lefülelhetnék azt a droghálózatot, mely egyesek szerint évek óta teríti az illegális szereket a hazai sztároknak. A Blikk egyik informátora, egy neve elhallgatását kérő közismert zenész szerint sokan kipróbálták már a tiltott anyagokat.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

– kezdte a lapnak az informátor.

"Nagyjából három-négy olyan kör van, amelynek a tagjai drogot terítenek sztároknak, őket mindenki ismeri, de aki esetleg nem, az is hamar és könnyen meg tudja szerezni az elérhetőségüket. Akkor viszont nagy gond van, ha ebben a hálózatban bárki is lebukik, mert az könnyen magával ránthat mindenki mást is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.