A reptérről jelentkezett be Ördög Nóra: a műsorvezető nagy bejelentésének sokan örülnek majd

TV2 Ázsia Expressz Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát Mexikó Ördög Nóra Guatemala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március elején derült ki, hogy hamarosan elkezdődik a TV2 nagy sikerű sztárrealityjének, az Ázsia Expressz új évadának forgatása, ám a készítők ezúttal a világ másik felére utaztatják a celebeket. Az új úti cél Mexikó és Guatemala lesz, ezért kissé megváltozik a műsor címe is, mely kiegészül a Felfedezzük Amerikát! szlogennel.

A műsor harmadik évada kiemelkedő nézettséggel futott tavaly ősszel, így nem volt kérdés, hogy folytatódik. A produkció eddig 2-3 évente jelentkezett friss szezonnal, most viszont alig pár hónapot kell csak várnia a rajongóknak az új adásokra. A készítők ráadásul több újdonsággal is készülnek, a legnagyobb durranás pedig az lesz, hogy a hírességek elhagyják Ázsiát, és helyette felfedezik az amerikai kontinenst.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, az új helyszín Mexikó és Guatemala lesz. Ami viszont nem változik, az a műsorvezető személye. Ördög Nóra negyedjére is visszatér, és nemrég a reptérről bejelentkezve tudatta követőivel a hírt, hogy útnak is indult Amerikába. Nóra a napokban fejezte be a Séfek séfe vadonatúj szezonjának forgatását, azaz mondhatjuk, hogy megállás nélkül dolgozik.

Az Ázsia Expressz új évadának névsorát vélhetően hamarosan nyilvánosságra hozzák, de az már tudható, hogy a celebek között lesz Nagy Alekosz, aki a tervekkel ellentétben mégsem Baukó Éva oldalán vesz részt a realityben, ugyanis az influenszer nemrég nyilvánosan visszamondta a szereplést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.