Mexikóból, új névvel folytatódik a TV2 sikerműsora

Forrás: TV2 Sajtószoba -
TV2 Ázsia Expressz Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly ősszel már a harmadik évad került képernyőre a TV2 nagy sikerű utazós realityjéből, az Ázsia Expresszből. A Nemazalány és Szlépka Armand győzelmével záruló szezon minden korábbi rekordot megdöntve, kiemelkedő nézettséget hozott, így nem meglepő, hogy folytatódik a produkció.

Az Ázsia Expressz első évada 2017-ben volt látható, akkor a celebeknek Vietnámból Laoszon és Kambodzsán keresztül Thaiföldre kellett eljutniuk. A második szezon két évvel később került adásba, az út pedig Srí Lankától Indián át szintén Thaiföldig tartott. A harmadik etapban, mely tavaly ősszel került képernyőre, Jordániában vették fel a hírességek a hátizsákot, majd Törökországon és Grúzián keresztül kellett megérkezniük Üzbegisztánba.

Szlépka Armand és Halastyák Fanni a harmadik évad győztes párosa Forrás: TV2 Sajtószoba

Az új évadra nem kell éveket várnia a nézőknek, ugyanis már idén visszatér a produkció, ráadásul teljesen új útvonalon kell majd végigmennie a celebeknek. A negyedik évadot Mexikóban és Guatemalában forgatják, ezért megváltozik a műsor címe.

"Merőben mást szerettünk volna csinálni. Egy ideje már nézegettük a mexikói útvonalat. Jordániához hasonlóan Mexikó is egy olyan ország, amiről a magyarok álmodozhatnak. Rengeteg mexikói sorozaton nevelkedett ez az ország és szerintem az embereket izgatja, hogy milyen Mexikó" – mesélte a SorozatWikinek Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.