Hangfelvétel bizonyítja, hogy testi kapcsolatot létesített egy nyolcadikos fiúval a egy hajdúsági általános iskola pedagógusa

Forrás: Shutterstock -
rendőrség pedofil Hajdú-Bihar vármegye tanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március elején látott napvilágot a hír, hogy egy hajdúsági általános iskola pedagógusa egy fiatallal, a saját diákjával létesített testi kapcsolatot. Az ügyben a Püspökladányi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást: az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Püspökladányi Járási Ügyészségnek,

A Berettyóújfalui Tankerületi Központ kérdésre közölte, hogy 2022 tavaszán érkezett hozzájuk szülői bejelentés arról, hogy a fenntartásuk alá tartozó általános iskola pedagógusa abúzust követhetett el egy kiskorú diák ellen.

A pedagógus délutánonként többször találkozott kettesben a 8. osztályos gyerekkel, akivel testi kapcsolatot is létesített.

iskola pad illusztráció Forrás: Shutterstock

Az édesanya két alkalommal is beszélt erről a tanárral, aki a szülők állítása szerint nem tagadta a viszonyt. Az egyik beszélgetésről hangfelvétel is készült. A szülői jelzést követően a pedagógust mentesítették a munkavégzési kötelezettsége alól, és a rendőrségi feljelentést is megtették. Az ügy jelenleg már az ügyészségnél van - számolt be a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.