Pelé végrendeletéből derült ki, hogy a néhai sportolónak lehet egy eltitkolt lánya

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / firo Sportphoto/Firo Sportphoto -
eltitkolt gyerek Pelé eltitkolt lány végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás, háromszoros világbajnok focista, Pelé tavaly év végén veszítette életét, a pályafutása során felhalmozott tetemes vagyonról pedig végrendeletet készített.

Pontosan nem tudni, hogy a családtagok között mekkora összeget osztanak majd szét, ugyanis egyes források 5 milliárd forint értékű vagyonról írnák, más lapok szerint azonban ennél jóval nagyobb örökségről, 36 milliárdról lehet szó.

Illusztráció Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / firo Sportphoto/Firo Sportphoto

A legendás brazil futballistának összesen hét gyermeke született, ám a végrendeletben említést tesz egy titokzatos nőről is, aki valamikor a '80-as években született. A leírtak alapján az említett nőnek DNS-tesztet kell végeztetnie, hogy kiderüljön, valóban Pelé-e az édesapja. Ha ez beigazolódik, akkor ő is jogosult az örökség egy részére.

A titokzatos lány mellett feltűnt a színen Pelé mostohalánya is, így a hét gyermeke és hat unokája mellett két újabb név is felkerülhet a lehetséges örökösök listájára – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.