Megbántotta Schumacher feleségét, most bocsánatot kért a legenda egykori főnöke

Forrás: Getty Images/COATES/Coates -
Corinna Schumacher Michael Schumacher Eddie Jordan bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Forma-1-es csapatfőnök, Eddie Jordan nemrég interjút adott a Sun nevű brit lapnak és elég erős kijelentést tett Schumacher feleségével, Corinnával kapcsolatban.

A mára már megszűnt Jordan istálló egykori vezetője volt Michael Schumacher legelső főnöke, ugyanis a német legenda 1991-ben nála kezdett versenyezni a Forma-1-ben. Eddie Jordan ma is nagy tekintély az autóversenyzés királykategóriájában, így sokan odafigyelnek arra, hogy mit mond. Így nem maradt észrevétlen a Corinna Schumacherre tett megjegyzése sem.

Eddie Jordan Forrás: Getty Images/COATES/Coates

"Majdnem 10 év telt el, és Corinna nem tudott elmenni egy partiba, ebédelni vagy bármerre, olyan, mintha fogolyként élne, mert mindenki Michaelről szeretne beszélni vele, pedig nem kellene mindig erre emlékeztetni őt" – idéztük Jordan szavait korábbi cikkünkben.

A mondatok nagy vihart kavartak és ezért Eddie Jordannek visszakoznia kellett.

– idézte a Bors Jordant, aki a német Bildnek nyilatkozott. Az üzletember emellett hozzátette: teljesen megérti Corinna döntését, hogy nem engedte őt súlyos síbalesetet szenvedett férje közelébe, a magánéletük védelmére hivatkozva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.