Megható fotó került elő Michael Schumacherről

Forrás: AFP/Pierre Verdy -
fotó ritka fotó Max Verstappen Forma-1 családi fotó F1 Michael Schumacher Formula-1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly év végén volt kilenc éve, hogy súlyos síbalesetet szenvedett a legendás német autóversenyző, Michael Schumacher. A pilóta állapotáról évek óta szinte semmit sem tudni, csak legszűkebb családja és a legközelebbi barátok tudják az igazságot.

A rajongók nagyon szeretnék tudni, mi a helyzet Schumacherrel, de lehet, hogy már sosem fogjuk újra élőben látni a német legendát. A jelene ugyan nem ismert, de a múltjából néhány apró részlet és családi titok most felszínre került, ugyanis megjelent a brit Sun lapban egy eddig talán még sosem látott fotó Michael Schumacherről.

Forrás: AFP/Pierre Verdy

A német versenyző jó kapcsolatot ápol a regnáló, kétszeres világbajnok holland versenyző, Max Verstappen családjával. A Netflixen február 24-én indult a Formula 1: Hajsza a túlélésért új évada, melynek egyik részében is látható az a fotó, melyen együtt szerepel Michael Schumacher, lánya, Gina, valamint az akkor még kisgyermek Max Verstappen is.

"Amikor kicsik voltunk, a két család együtt járt el nyaralni. Ezek az emlékek örökké megmaradnak bennem. (...) Az, hogy mindketten az F1-ben szerepelhetünk, az csodálatos. Michaelnek is, ő egy nagyon büszke apuka" – idézte Maxot a Bors.

A képet ide kattintva tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.