Több nő vádolja szexuális visszaéléssel Emily Ratajkowski ex-férjét, Sebastian Bear-McClardot

Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Amy Sussman -
Sebastian Bear-McClard szexuális visszaélés Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowski volt férjét több nő vádolja szexuális visszaéléssel. Az áldozatok között kiskorú is szerepel.

Információk szerint nemrég egy 24 éves nő számolt be arról, hogy Bear-McClard 2016-ban az Instagramon kereste fel, majd egy találkozó után egy kisebb szerepet ajánlott fel neki a Jólét című filmben.

Az ekkor 17 éves lány izgatottan várta a felvétel napját, hogy találkozhasson a film sztárjával, Robert Pattinsonnal, ő viszont nem volt ott a forgatáson. Helyette egy szűk szobában találta magát, ahol meztelenül kellett állnia egy tucat férfiszereplő és stábtag előtt. Pattinson helyett egy olyan színésszel állították párba, aki nem sokkal korábban szabadult a börtönből - szemlézte a 24.hu a Variety cikkét.

Több nő vádolja szexuális visszaéléssel Emily Ratajkowski ex-férjét, Sebastian Bear-McClardot Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Amy Sussman

"A szorongásom csak fokozódott, amikor a semmiből egy színész azt súgta a fülembe, hogy »bedughatatja-e«, amíg a kamerák forognak. Azt mondtam, nem"

– hangzott a nő vallomásának egy része, aki állítólag a forgatást követően két évig folytatott romantikus kapcsolatot Bear-McClarddel. A rendező-producer az esettel kapcsolatban nem kívánt nyilatkozni.

Egy másik, augusztusi nyilatkozatban szintén egy nő beszélt arról, hogy 18 éves korában a Csiszolatlan gyémánt című film forgatásán ismerkedett meg a már házas Bear-McClarddel, aki karrierlehetőséget kínált neki.

Állítja, volt olyan eset, amikor a rendező a megkérdezése nélkül, kondom használata nélkül kezdett közösülni vele az Emily Ratajkowskival közös otthonukban. Mint mondta, előfordult, hogy a férfi rasszista jelzőkkel is illette, majd ezeket viccnek minősítette. A nő a dokumentumok szerint azzal is megvádolta Bear-McClardet, hogy egy 15 éves lánynak írogat az Instagramon, aki bár nem vett részt a produkcióban, meglátogatta a forgatáson. A rendező állítólag csak nevetett, majd nem is tagadta előtte a vádakat, amikor számon kérte.

A lapnak több forrás is megerősítette, hogy Bear-McClardnek romantikus kapcsolata volt az említett 15 éves lánnyal, illetve egy asszisztenssel is, aki a filmen dolgozott – a lap szerint ez vezetett ahhoz, hogy a Jólét és a Csiszolatlan gyémánt című filmeket készítő Safdie fivérek végül kirúgták Bear-McClardet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.