Hármasikreknek adott életet egy édesanya Kiskunhalason

gólyahír hármas ikrek Kiskunhalas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy korábbi endometriózis műtét után hármasikreknek adott életet egy édesanya Kiskunhalason. A picik és az anyuka is is jól vannak.

Kéri Fanni, Panni és Linett március 30-án látták meg a napvilágot, kevéssel 13 óra előtt a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban.

A lányok édesanyja szerint valóságos csoda, hogy a picik világra jöttek, ugyanis ő korábban egy endometriózis-műtéten esett át.

"Tulajdonképpen nekem nem nagyon volt választásom, mert annyira előrehaladott volt már ez a betegség nálam, hogy gyakorlatilag sürgősségivel meg kellett, hogy műtsenek, tehát nem volt lehetőségem gondolkodni rajta, hogy szeretném, vagy nem szeretném; viszont ami nyilvánvaló, hogy ezt meg kellett tenni, hogy lehessen a későbbi lombikprogramnak köszönhetően családunk"

– mondta a Halas Médiának Vinacsek Beatrix.

Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház az SZTE Oktatókórházának főigazgatója is személyesen gratulált a kismamának. A főigazgató elmondta, magas szintű team-munka eredménye ez a siker, munkatársai remekül együtt dolgoztak, megfelelő szakmai döntések és beavatkozások történtek, így nagy siker, hogy három ilyen csöppséget tudnak hamarosan hazaengedni a család nagy örömére.

Az újszülöttek jelenleg még az inkubátorok melegét élvezik, anyukájuk szerint nagyon szépen gyarapodnak, jó az étvágyuk, aminek köszönhetően hamar elnyomja őket az álom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.