Igaz a pletyka, szakított Tóth Andi és Marics Peti: az énekesnő videóban tudatta a hírt

Forrás: Nanasipal -
videó Marics Peti szakítás Tóth Andi
Már napok óta pletykálták, hogy valami nincs rendben Tóth Andi és Marics Peti között, ma pedig bombaként robbant a hír, miszerint a ValMar énekese különköltözött eddigi szerelmétől.

A hírt a pár egyik közeli ismerőse osztotta meg a sajtóval, ám ennek ellenére nem lehettünk biztosak abban, mi és miért is történt pontosan. Tóth Andi azonban nemrég videót tett közzé saját Instagram-oldalán, ahol röviden beszámolt a történtekről, megerősítette a szakítás hírét és "megköszönte" a névtelenséget kérő ismerősnek, hogy kiteregette a szennyest.

"Igen, szakítottunk. Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni. Nem rólunk van szó, hanem a műsorról, ugyebár. Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is. Igyekeztem nem kimutatni, megtörtént, levette mindenki, ezzel semmi baj. Ezáltal szeretném megköszönni ennak a drága Marics Peti-közeli barátnak, aki nyilatkozott erről, undormány módon" – mondta Andi az Instagram-történetében.

Tóth Andi Forrás: Nanasipal

– idézte a 24.hu az énekesnő szavait.

Tóth Andi és Marics Peti nem egészen egy évig alkottak egy párt, nemrég pedig új, közös albérletbe is költöztek, ám a kívülről idillinek tűnő párkapcsolat valamiért mégis zátonyra futott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.