Halálos lakástűz volt Hódmezővásárhelyen

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2020 Anadolu Agency/Alaattin Dogru -
Hódmezővásárhely lakástűz halálos lakástűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden reggel kigyulladt egy kilencven négyzetméteres lakóház Hódmezővásárhelyen, a Kölcsey utcában, írja közleményében a Katasztrófavédelem.

Mint fogalmaztak, tizenhat tűzoltó három járművel percek alatt a helyszínre ért, az egységek rövid idő alatt eloltották a lángokat. A munkálatokat nehezítette, hogy az udvaron és a lakásban nagy mennyiségben felhalmozott papírhulladék és egyéb tárgyak voltak.

Halálos lakástűz volt Hódmezővásárhelyen Forrás: Anadolu Agency via AFP/2020 Anadolu Agency/Alaattin Dogru

A tűzoltók az épület átvizsgálása közben egy embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. Az eset körülményeit a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja.

A katasztrófavédők figyelmeztettek: fontos, hogy ne halmozzunk fel felesleges éghető anyagokat a lakásunkban, otthonunkban is tartsuk be a tárolási szabályokat. A mostanihoz hasonló esetek mellett leggyakrabban nyílt láng használata, elektromos probléma, a fűtési rendszer hibája, főzés vagy dohányzás vezet lakástűzhöz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.