Covid-árvákon segít Kóbor János Lánya, Léna

Forrás: Kóbor Léna/Instagram -
covid-árvák Kóbor Léna autó árverés
A Borsnak adott exkluzív interjút Kóbor János lánya, Léna, aki édesapja egyik kedvenc autóját ajánlja fel a Covid-árvák javára.

Léna elmondása szerint édesapja nagyon jól vezetett, a kedvenc autója pedig stílusosan egy Opel Omega volt. Léna és édesanyja, Kóbor-Deme Zsóka ezt az autót ajánlja árverése, hogy a befolyó összeget a Covid-árvák javára ajánlhassák fel.

Kóbor Léna és édesanyja, Kóbor-Deme Zsóka Forrás: Kóbor Léna/Instagram

"Rengeteg szép emlék köt ehhez a kocsihoz, most anyuval mégis úgy döntöttünk, hogy elárverezzük az autót, és a pénzt a Covid-árváknak ajánljuk fel. Valahol én is egy Covid-árva vagyok" - mondta a lapnak Léna. Hozzátette, az édesanyja ötlete volt ez, és neki is rögtön megtetszett a dolog. "Apu nagyon szerette ezt a kocsit, és biztosan nagyon örülne, hogy jó célt szolgál majd, és jó kezekbe kerül."

Léna egyébként a Gyöngyhajú lány Balladája című Omega musicalben kapott szerepet, hamarosan az egész ország láthatja, milyen tehetséges fiatal hölggyé cseperedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.