Meghalt egy férfi a metrón: leszorították agresszív viselkedése miatt

Forrás: Daróczi Szilárd -
halál New York metró
Meghalt egy férfi a New York-i metrón, miután agresszíven viselkedett és több utastársa leszorította. 

Szemetet dobált és kiabált az uatsokkal egy férfi a New York-i metrón. "Nem bánom, ha börtönbe kerülök, ha életfogytiglanit kapok. Készen állok a halálra" - kiabálta állítólag a férfi. Juan Alberto Vazquez szabadúszó újságíró szerint, aki a szerelvényen utazott, a férfi nem bántalmazott senkit. Az újságíró videót készített arról, hogyan tartóztatják fel az utast: egy 24 éves amerikai tengerészgyalogos tartotta lent a földön, kezét a nyaka körül szorítva 2 perc 55 másodpercig, két másik ember pedig az illető karját fogta. Amikor mindhármnak elengedték, a férfi mozdulatlan volt. Később kórházba szállították, ahol megállapították, hogy meghalt - írja a BBC.

A New York-i orvosszakértő kimondta, hogy a férfi halálát fulladás okozta. A rendőrség kihallgatta és szabadon engedte az utast visszatartó 24 éves amerikai tengerészgyalogost.

Képünk illusztráció Forrás: Daróczi Szilárd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.