Gáspár Győző zebrát akart vásárolni, de csúnyán megtréfálták

átverés Gáspár Győző zebra
A showman egy állatkertnek tervezte adományozni az állatot, ám a vásárlás meghiúsult, mivel kiderült, hogy a zebra már elkelt. Barátai egy festett szamárral próbálták vigasztalni Gáspár Győzőt, aki nem értette a tréfát.

Szamarat csináltak a barátai Győzikéből, aki úgy döntött, hogy egy zebrát vásárol, amelyet egy állatkertnek adományoz majd. A showman egyik ismerőse ajánlott is neki egy gazdát, aki – elmondása alapján – eladná Győzőnek imádott állatát. Gáspár Győző el is látogatott a farmra, ahol azonban kiderült, hogy a zebrát más már megvette.
A showman emiatt rendkívül szomorúan járta körbe a birtokot, míg barátai végig azt a csínytevést készítették elő, amivel feldobhatják a hangulatát: némi állatbarát festékkel és hintőporral zebracsíkosra festettek egy szamarat.

„Nagyon fel voltam csigázva, alig vártam, hogy lássam a zebrát és az állatkertnek adjam. Évtizedek óta ez a kedvenc állatom, úgy volt, hogy kedden kell jönni érte, de nekem csütörtököt mondtak az ismerősök. Közben más addig megvette és elvitte a zebrát. Nem hiszem el, hogy ilyen történik!" – fakadt ki Győző, aki, miután felocsúdott, körülnézett a farmon.

Barátai eközben zebracsíkosra festették a szamarat, majd zebraként mutatták meg neki. A showman teljesen kikelt magából, amikor előálltak a furcsa állattal. Kicsit sem nevetett a tréfán.

Gáspár Győző zebrát akart vásárolni, de csúnyán megtréfálták Forrás: Life.hu


„Teljesen elment az eszük, öt percre hagytam őket magukra és ezt csinálják! Komolyan mondom, eszem megáll, szégyen, amit csináltak, nagyon felbosszantottak!" – fakadt ki a showman, aki, miután lehiggadt, már csak legyintett a barátai heccén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.