Gáspár Győző Gáspár Virág Miss Influencer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző kisebbik lánya, Virág indult a Miss Influencer versenyen, ám a középdöntőbe nem jutott be. Ezért akadt ki Győzike.

Az Instagramon futó Miss Influencer nevű versenyen a tartalomgyártók mérettetnek meg: Gáspár Győző kisebbik lánya, Virág is benevezett. A fődíj egy 2 fős dubaji út, egy Fiat 500e, valamint 5 millió forint. A középdöntős mezőnyt a napokban alakították ki, ahová Gáspár Virág már nem került be, ezért akadt ki Győzike az Instagram-oldalán.

Győzike nem elégedett Life TV

"Kamu verseny, kamu szervezéssel, gratulálok mindenkinek! Jézusom, még az is hülye, aki hisz benne" - írta Instagram-történetében Győzike, melyet a Blikk szúrt ki. "És még részt vettem benne, jó buta voltam" - tette hozzá. A verseny Instagram-oldalán közölték, hogy "a középdöntőbe került versenyzők tiszta, előre bejelentett szabályok és kritériumok alapján kerültek kiválasztásra szavazatok, elérések és az együttműködő márkák képviselői által kiállított értékelések alapján. A Miss Influencer csapata döntése, hogy a szervezők sem az ezzel kapcsolatos, sem más irányú valótlan állításokra nem kívánnak nyilvánosan reagálni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.