"Elvették az életét!" - gyászolja a családja Sándort, akit a legjobb barátja gázolt halálra

Forrás: Shutterstock -
gázolás halál autóverseny Sándor Nyírbátor
Barátja gázolta halálra péntek éjjel Sándort Nyírbátorban. Sokat küzdöttek az életéért, de végül belehalt  súlyos sérüléseibe. 

Sándor épp hazafelé tartott: a járda felújítása miatt át kellett mennie a másik oldalra, ekkor történt meg a tragédia. Egy száguldó autó sodorta el, egy másik kocsival versenyzett. Akkora erővel gázolta el Sándort, hogy a fiatal férfi holmijai métereket repültek. A sofőr csak akkor szembesült azzal, hogy a legjobb barátját ütötte el, amikor kiszállt segíteni. Hosszú ideig küzdöttek az életéért a helyszínen, kórházba szállították, de Sándor szervezete végül feladta a harcot - írja a Bors.

Forrás: Shutterstock

A tragikus hírt Sándor édesapja osztotta meg közösségi oldalán. "Meghaltál, fiam, de hat ember életét megmentetted!" - írta, ez pedig arra utal, hogy Sándor szerveit felajánlották. "Drága szép gyermekünknek elvették az életét!" - írta még a gyászoló apa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.