Orvostanhallgató volt az a lány, akit szombaton a barátja ölhetett meg Szegeden

dreamstime -
gyilkosság Tajvan öngyilkosság tragédia orvostanhallgató Szeged
Informatikával foglalkozott és halála előtti napokban küldték el a munkahelyéről azt a férfit, aki szombaton, feltehetőleg apja vadászpuskájával ölte meg barátnőjét, majd magával is végzett. 

A szombaton, egy szegedi lakásban holtan talált tajvani nő információk szerint negyedéves orvostanhallgató volt, a barátja informatikával foglalkozott, és a tragédia előtti napokban bocsátották el a munkahelyéről. A fegyver, mellyel lelőtte a barátőjét, nem a sajátja volt, a gyilkossághoz és öngyilkossághoz apja vadászpuskáját használta.

dreamstime

Az RTL által megkérdezett egyik szomszéd a csatornának azt mondta, a női áldozat egyetemista volt, nagyon kedves, csak angolul tudott, 20 év körülinek saccolták a lakók. A fiút korábban sosem látták.

"Szombat reggel fél 7- 7 körül ébredeztünk, akkor hallottam 5 tompa puffanást. Úgy tűnt, mintha egy szőnyeget porolnnak" - mondta el egy másik szomszéd, aki úgy véli, a lövéseket hallhatta, ám mint kiderült, akkor a pár már régen halott volt, nagy valószínűséggel a lakó a rendőröket hallhatta, ahogy betörik a lakás ajtaját.

A férfi búcsúlevelet nem hagyott, így a kettős tragédia előzmányeit, okát és pontos idejét egyelőre nem tudni. A rendőrséget a férfi szülei hívták, mert akkor már két napja nem érték el a fiukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.