Jáksó László néhány nappal ezelőtt személyesen találkozott Gálvölgyi Jánossal: "Úgy tűnt, hogy rendben van"

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Jacint Halasz -
Gálvölgyi János találkozás Jáksó László kórház
Gálvölgyi János színművészt légzési nehézségekkel szállították az intenzív osztályra napokkal ezelőtt. Szerencsére az állapota azóta sokat javult, túl van az életveszélyen. Jáksó László a történtek előtt néhány nappal még találkozott a színművvészel, akkor úgy tűnt, hogy jó formában van. 

Múlt héten légzési nehézségekkel szállították intenzív osztályra Gálvölgyi Jánost, súlyos állapotban. A lánya tegnap délután jó hírekkel szolgált: a színművész túl van az életveszélyen.

A történtek előtt a színművésszel Jáksó László futott össze, aki akkor azt látta, hogy minden rendben van Gálvölgyivel.

Jáksó László néhány nappal ezelőtt személyesen találkozott Gálvölgyi Jánossal: "Úgy tűnt, hogy rendben van" Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Jacint Halasz

"Egy benzinkúton futottunk össze, teljesen véletlenül. Hosszú ideje nem láttam már, így annyira megörültem neki, hogy megsimogattam, megöleltük egymást. Ilyenkor mindig belegondol az ember, hogy: vajon láttam rajta a betegséget? Úgy tűnt, hogy rendben van, kedves, mosolygós volt. Persze, a betegség egyszer csak jön. Sajnos friss információm nincs az állapotáról, nem szeretném ilyenkor a családot zavarni"

- árulta el a Borsnak a rádiós-műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.