Borzalmas baleset történt egy szolnoki cirkuszi előadáson - az egyik motoros kirepült a halálgömbből

cirkusz súlyos sérülés baleset Szolnok motoros
A Magyar Nemzeti Cirkusz társulata több előadást tartott Szolnokon, ám a csütörtöki szórakozást dráma váltotta fel, amikor műszaki hiba miatt az egyik motoros nő, Alice kirepült a halálgömbből. Az artistát mentő szállította kórházba. 

Az úgynevezett halálgömbben, azaz egy fémből készült, rácsos gömbben éppen nagy sebességgel keringtek a motorosok, amikor az egyik pillanatban az kettényílt, és a nyíláson kirepült az egyik női motoros, Alice.

A Blikknek a közönség soraiban helyet foglaló nő azt mesélte, hogy az artista hatalmas sebességgel csapódott egy oszlopnak. A baleset után azonnal mentőt hívtak, Alicet-t kórhzba szállították. Az esetről készült videót a lap oldalán lehet megnézni.

A Magyar Nemzeti Cirkusz közleményt adott ki, melyben azt írják:

„Minden kedves nézőnkkel, akik a mai szolnoki előadásunkon részt vettek, szeretnénk tudatni, hogy a balesetet szenvedett női motorosunkat, Alice-t medencesérüléssel szállították kórházba, az állapota stabil, és a felépüléséről biztosítottak minket a kórház dolgozói. Az előadás alatt – minden biztonsági előírás betartása ellenére is – sajnos előfordulhatnak balesetek, ez az artista előadóművészek szakmájának velejárója. Reméljük, Alice gyorsan felépül és hamar visszatérhet a porondra. Addig is szeretnénk megköszönni az érdeklődést és a jókívánságokat, amelyeket továbbítunk a részére!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.