A gyámügyhöz fordult Molnár Gusztáv: mindent megtesz, hogy újra a fiával legyen

Forrás: Molnár Gusztáv Instagram -
Molnár Gusztáv gyámügy válás gyámhatóság
Molnár Gusztávot nemrég testvére, Csilla látogatta meg az elvonón, aki szerint a színész az elmúlt időszakban nagyon sokat változott, minden vágya, hogy újra kapcsolatba léphessen 10 éves fiával, Benedekkel.

Rendkívül nehéz időszakot tudhat maga mögött Molnár Gusztáv, de a testvére szerint a nehezén már túl van, tisztában van vele, hogy mihez akar kezdeni a jövőben.

"Egy hónappal ezelőtt szóltak az intézményből, hogy mehetek meglátogatni. Mentem is azonnal, és ahogy Guszti is, én is csak a helyszínen döbbentem rá, hogy ő nem tudott a találkozóról. Sírva-zokogva borultunk egymás nyakába... Azt hitte, nem állok vele soha többé szóba, így duplán boldog volt, amikor meglátott"

– mesélte a Blikknek Csilla, aki elmondta, hogy testvére nagyon szeretné a fiával felvenni a kapcsolatot.

A gyámügyhöz fordult Molnár Gusztáv: mindent megtesz, hogy újra a fiával legyen Forrás: Molnár Gusztáv Instagram

"A hatóság már szervezett is egy találkozót, Gusztáv Budapesten, egy irodában találkozott a gyermeke édesanyjával, ahol sikerült megegyezniük. Abban maradtak, ha kijön az elvonóról, ellenőrzött körülmények között újra láthatja a gyermekét. Ha aztán megint sikerül közel kerülniük egymáshoz, tarthatnak apa-fia programokat is. Ez persze nem holnap lesz, nem is a jövő héten. Nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy Guszti bebizonyítsa a környezetének, érdemes arra, hogy elhiggyük neki: megváltozott. Megmondom őszintén, van bennem félelem, de a testvérem, muszáj adnom neki még egy esélyt" - tette hozzá a testvér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.