Berki Krisztián halála: felfüggesztették az eljárást a két gyanúsított ellen

Fotó: Koncz Márton - Origo
Fotó: Koncz Márton - Origo -
Berki Krisztián halála eljárás felfüggesztés
A IX. Kerületi Ügyészség felfüggesztette az eljárást  azzal a két férfival szemben, akiket összefüggésbe hoztak Berki Krisztián halálával. Beismerték a drogbirtoklást, és vállalták az elterelést.

A Fővárosi Főügyészség szóvivője azt válaszolta a 24.hu megkeresésére, hogy a gyanúsítottak úgy nyilatkoztak, részt kívánnak venni kábítószer-használatot kezelő ellátáson, vagy megelőző-felvilágosító szolgáltatáson. Erre való tekintettel az ügyészség mindkét gyanúsított vonatkozásában egy évre feltételesen felfüggesztette az eljárást, egyúttal elrendelte a pártfogó felügyeletüket. Ezen időtartam alatt a gyanúsítottaknak legalább fél éven át tartó folyamatos, kábítószer-használatot kezelő ellátáson vagy megelőző-felvilágosító szolgáltatáson kell részt venniük, amely feltétel teljesítése mindkettőjük esetében a büntethetőség megszűnését eredményezi.

Berki Krisztián halála: felfüggesztették az eljárást a két gyanúsított ellen Fotó: Koncz Márton - Origo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.