Cigarettacsempészeket fogott el a NAV: a gyári üregek, az akkumulátor helye, de még a kárpitelemek is cigarettát rejtettek

Forrás: NAV -
autópálya NAV m1 cigaretta
Több mint kétmillió forint értékű cigarettát foglaltak le a pénzügyőrök az M1-es autópályán egy Belgiumba tartó bolgár kisbuszban - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.

A hatóság tájékoztatása szerint jövedéki törvénysértés és költségvetési csalás miatt indítottak eljárást az ügyben.

Mint írták, a kisbuszt az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron vármegyei szakaszán állították meg. A jármű átvizsgálásakor a pénzügyőrök egy csempészáruk számára kialakított üreget találtak a karosszéria mögött - tették hozzá.

Cigarettacsempészeket fogott el a NAV: a gyári üregek, az akkumulátor helye, de még a kárpitelemek is cigarettát rejtettek Forrás: NAV

A gépjárműben a gyári üregek, az akkumulátor helye, de még a kárpitelemek is cigarettát rejtettek - részletezték, kiemelve: az "amatőr szerelő" összesen 960 doboz, magyar zárjegy nélküli cigarettát tömött az üregekbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.