Éveken keresztül egy VIII. kerületi lakásból értékesítette a különböző kábítószereket egy férfi Budapesten

Forrás: https://www.hazipatika.com/psziche/fuggosegek/cikkek/meddig_maradnak_a_szervezetben_a_drogok/20160205104917 -
Budapesten kábítószer kereskedelem Fővárosi Főügyészség kábítószer
A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 53 éves férfival szemben, aki éveken keresztül egy VIII. kerületi lakásból értékesítette a különböző kábítószereket visszatérő vásárlói részére.

A Fővárosi Főügyészség azt közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy a vádirat szerint a vádlott legkésőbb 2018 nyarától különféle kábítószerekkel - köztük amfetaminnal (speed), MDMA-val (ecstasy), és GLB-vel (Gina) kereskedett.

A vádlott a beszerzett kábítószert egy VIII. kerületi lakásban tárolta, és előzetes egyeztetést követően általában onnan értékesítette tovább vásárlói részére.

Kábítószer, értékesítés éveken keresztül, VIII. kerületi lakás Forrás: https://www.hazipatika.com/psziche/fuggosegek/cikkek/meddig_maradnak_a_szervezetben_a_drogok/20160205104917

A férfi a speedet, valamint az ecstasy-t grammonként, illetve tablettánkként 2000-3000 forintért értékesítette, a Gina nevű szert pedig üvegenként 5000 forintért árulta.

A dílerre 2022. június 17-én csaptak le a nyomozók, és a VIII. kerületi lakásban összesen csaknem 500 gramm speedet és Ginát, és több mint 400 darab ecstasy tablettát találtak, továbbá a kábítószer-kereskedelemből származó mintegy 900 000 forint készpénzt is lefoglaltak.

A Fővárosi Főügyészség a férfit jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolja, és vele szemben fegyházbüntetést, pénzbüntetést, valamint vagyonelkobzást is indítványoz - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.