Jónás Rita egykori műsorvezető jelentkezett Gábor Zsazsa örökségéért

Forrás: Getty Images/Baron -
örökség Jónás Rita Frédéric von Anhalt Gábor Zsazsa
Frédéric von Anhalt örökös híján keresi azt az embert, aki majd gondját viselheti Gábor Zsazsa hagyatékának. Erre a posztra jelentkezett Jónás Rita egykori műsorvezető.

Frédéric von Anhaltnak, bár vannak örökbe fogadott gyerekei, egyikük sem jogosult arra, hogy a későbbiekben az övék legyen Gábor Zsazsa öröksége. Ezért keres az özvegye olyan személyt, aki gondját viselné majd a szellemi hagyatéknak is, valamint a vagyonnak, amely az ingatlanokkal együtt 60 millió eurót, azaz 21,5 milliárd forintot ér.

Gábor Zsazsa örökségéért jelentkezett Jónás Rita Forrás: Getty Images/Baron

Természetesen szép számmal jelentkeztek a posztra, köztük van Jónás Rita egykori műsorvezető is, aki a gyerekeivel Amerikában él. "Nem tudom, igaz-e, amit ír, hiszen én nem ismerem a magyar celebeket. Azt mondja, Jónás Rita a neve. Azt állítja, hogy színésznő és tévés műsorvezető volt Magyarországon, de egy ideje már Amerikában él, ott nevelte fel a gyerekeit. Azt írta, mind a három gyereke művészeti iskolába jár, érdekli őket az a világ, amelyben mi éltünk a feleségemmel, és mivel kettős állampolgárok, mind a két országban tudnának segíteni nekem a célomban" - mondta a Blikknek Frédéric von Anhalt. A lap megkereste Jónás Ritát, aki megerősítette, hogy valóban ő jelentkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.