Szexuális visszaéléssel vádolják a Rammstein frontemberét, Till Lindemannt

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Malte Krudewig -
szexuális erőszak Rammstein erőszak nyomozás Till Lindemann
A berlini ügyészségen nyomozás indult a Rammstein frontembere, Till Lindemann ellen. A frontemberről az elmúlt időszakban számos olyan hír terjengett, amelyek szexuális visszaélésekről számolnak be.

Az elmúlt napokban több ismeretlen nő is megvádolta a Rammstein frontemberét. Információik szerint a nőket a koncertek után privát buliba hívták meg, ahol szexuális aktusra is sor került. A vádakat a zenekar és Lindemann ügyvédje is hevesen tagadja.

Szexuális visszaéléssel vádolják a Rammstein frontemberét, Till Lindemannt Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Malte Krudewig

Lindemann szexuális zaklatással és nemi erőszakkal is vádolható, a nyomozás pedig a két különböző, feltételezett bűncselekményről szóló jelentésből indult ki. Az egyiket a berlini rendőrség kapta meg, a másikat közvetlenül az ügyészségre küldték – írja a Bild.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.