Magyar származású a Titan tengeralattjárón elhunyt milliárdos nevelt fia: nagy felháborodást keltett

Forrás: AFP/Handout -
tengeralattjáró Titan Hamish Harding Brian Szasz
Magyar származású a Titan tengeralattjáró fedélzetén utazott és elhunyt Hamish Harding nevelt fia: Brian Szasz nagy felháborodást keltett, amikor a merülőhajó utáni kutatások közepette ő egy koncertről posztolt.

A Titan tengeralattjáró vasárnap merült alá, de 1 óra és 45 perccel ezután elvesztették vele a kapcsolatot. A merülőhajó utáni kutatás napokig tartott, versenyt futottak az idővel, mivel maximum 96 órányi oxigén állt a fedélzeten tartózkodók rendelkezésére. A kétsgébeesett kutatás azonban szomorú véget ért: már csak a tengeralattjáró roncsait találták meg, így feltételezhető, hogy mind az 5 a fedélzeten tartózkodó személy elhunyt.

A Titan tengeralattjárón elhunyt millirádos fia magyar származású Forrás: AFP/Handout

A Titan tengeralattjárón utazott Hamish Harding gazdag üzletember, az OceanGate alapítója, akinek nevelt fia magyar származású. Brian Szasz nagy felháborodást keltett, amikor a keresés közepette egy Blink-182 koncertről jelentkezett be Instagram-oldalán. A fiúnak Cardi B is beszólt, végül Brian törölte a bejegyzéseket, de Twitteren kiosztotta a rappert: "Cardi B megpróbál lecsapni a családom szenvedésére. Elmentem egy Blink-182 koncertre, hogy így birkózzak meg a helyzettel ahelyett, hogy otthon ülnék és nézném a híreket. Szégyelld magad, Cardi."

Brian Szasz került már a negatív figyelem középpontjába, két éve megvádolták online zaklatással. Gyerekként pedig kétrendbeli fegyveres rablás miatt tartóztatták le: barátjával egy kisboltot fosztottak ki - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.