Váratlanul elhunyt a 15 éves influenszer és bátyja: a család sokkos állapotban van

halál leggyűlöltebb kislány gazdagság Lil Tay tinisztár
Elhunyt a világhírű tinisztár, Claire Hope, akit a nagyközönség Lil Tayként ismert. A 15 éves rapper-influenszernek a bátyja is meghalt, a család nem kommentálta a kettős tragédiát, így annak okát sem közölték. 

Lil Tay rapsztárként aposztrofálta magát, de a leginkább akkor vált híressé, amikor 2018-ban videókat töltött fel a közösségi oldalaira, ahol visszatérő témája a családja és saját gazdagsága és tékozló életmódja volt.

A halálhírt Lil Instagram-oldalán jelentették be, valamint azt is, hogy a testvére is elhunyt.

"Fájó szívvel közöljük a hírt, hogy a mi szeretett Claire-ünk hirtelen és tragikus körülmények között meghalt. Nincsenek szavak a fájdalmunkra. Halála váratlan volt, egyelőre sokkos állapotban vagyunk. Testvére halála pedig elképzelhetetlen mértékben mélyíti fájdalmunkat. Kérünk mindenkit, tartsák tiszteletben a család magánszféráját. Claire örökké él a szívünkben, hiánya mindenkinek fáj, aki ismerte és szerette őt" - írták.

A Mirror arról számol be, hogy a család egyelőre nem árulta el a lány és bátyja halálának az okát. Tay apját megpróbálták szóra bírni, de amikor azt kérdezték tőle, igaz-e, hogy lánya és fia is meghalt, csak annyit válaszolt, hogy nem kommentálja a hírt.

Lil Tay-t több mint 3 millión követték a közösségi oldalain, rajongói gyászolnak és részvétüket fejezik ki a családnak.

9 évesen a világ leggyűlöltebb kislánya volt

Lil szülei dúsgazdag amerikaiak, akik kifejezetten buzdítottak lányukat, hogy regisztráljon az Instagramra, sőt, még menedzsmentet is rendeltek a kislány mellé, hogy luxustermékeket mutasson be. Nos, ez maximálisan meg is valósul, ám a gazdagsággal való kérkedés annyira kiverte a biztosítékot a követőinél, hogy a gyerek akkoriban fenyegető leveleket is kapott. Lil videóiban luxusautókban pózolt, 100 dolláros bankjegyeken taposott, trágár szövegeket ordított a kamerába de már 9 évesen azt állította, hogy öt saját háza van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.