Betört Britney Spears feje: elfajult a vita közte és férje között

Forrás: Instagram -
vita dohányzóasztal Britney Spears exférj
Britney Spears házasságáról egyre több és egyre durvább dolog derül ki: sokat és hevesen vitatkoztak férjével, egy alkalommal az énekesnő dulakodás közben a fejét is betörte.

Alig több mint 1 évig volt házas Britney Spears és Sam Asghari. A válást az Instagramon jelentették be, azóta pedig egyre több durva részlet derül ki arról, milyen is volt a kapcsolatuk. A férfi azt állítja, az énekesnő rendszeresen bántalmazta őt, vitáik sokszor elfajultak. Egy alkalommal Britney egy dohányzóasztalba ütötte be a fejét.

Britney Spears és férje, Sam Asghari között a viták rendszeresen elfajultak Forrás: Instagram

„Ő és Sam egy szállodai szobában veszekedtek, ami annyira elfajult, hogy Britney megbotlott, nekiütközött a dohányzóasztalnak és betörte a fejét. Varratokra volt szüksége" - mondta a TMZ alapítója, Harvey Levin egy dokumentumfilmben. A források szerint számos olyan verekedés volt, amikor biztonságiaknak kellett a pár közé lépniük. Azt is híresztelik, hogy a férfit aggasztotta az énekesnő kések iránti szenvedélye, amelyek Britney 11,8 millió dolláros otthonában, Thousand Oaksban hevertek. „Paranoiás volt, félt, hogy valaki megtámadja, és szüksége volt a késekre védelemként" - állítják.

Britney Spears exférje nem volt mindig ilyen jóképű: drasztikus átalakuláson ment keresztül Sam Ashgari

Sam Asghari fitneszguru, aki főként arról ismert, hogy Britney Spears férje volt, drasztikus átalakuláson ment keresztül, mielőtt még találkozott volna a popdívával. Rá sem lehet ismerni korábbi fotóján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.