Britney Spears exférje nem volt mindig ilyen jóképű: drasztikus átalakuláson ment keresztül Sam Ashgari

Forrás: Getty Images for GLAAD/2018 Getty Images/Vivien Killilea -
drasztikus átalakulás Sam Asghari sármos Britney Spears fitneszguru
Sam Asghari fitneszguru, aki főként arról ismert, hogy Britney Spears férje volt, drasztikus átalakuláson ment keresztül, mielőtt még találkozott volna a popdívával.

A botrányairól híres énekesnő és a 29 éves fitneszedző csupán 14 hónapot töltött házasságban. A pletykák szerint Sam vetett véget a kapcsolatuknak, és már külön is költöztek.

Forrás: Getty Images for GLAAD/2018 Getty Images/Vivien Killilea

Azt viszont már kevesebben tudják, hogy Sam Asghari, aki sármos mosolyával és kigyúrt felsőtestével sok nő szívét meghódította, hosszú utat járt be, hogy így nézzen ki.

Sam Ashgari néhány évvel ezelőtt még túlsúlyosnak számított, de hatalmas erőfeszítéssel és kitartással sikerült lefogynia. Sam közel 50 kg-ot dobott le azzal, hogy napi 4000 kalóriát égetett el az edzőteremben, miközben csupán1500 kalóriát vitt be a szervezetébe. A ma már fitneszguruként ismert modell felismerhetetlen a korábbi képein.

Sam Aghari gyermekkora nem volt nehézségektől mentesnek. 12 éves korában költözött édesapjával az Egyesült Államokba Iránból, hátrahagyva édesanyját és három lánytestvérét.

A tinédzser eleinte futballkarrierről álmodott, azonban miután eltanácsolták a nebraskai egyetem nyári futballprogramjából, összetörtek a jövőbe vetett reményei.

Hogy megéljen, és tanulmányait fedezni tudja, három helyen vállalt munkát. Ügyintézőként és értekesítőkén dolgozott napközben, éjszakánként pedig kidobóként, így naponta csak 4-5 órát aludt. A kialvatlanság és a megterhelő munkanapok közepette pedig a zsíros, gyorséttermi ételekben találta meg a vigaszt.

Életmódjának köszönhetően súlya hamarosan elérte a 150 kilogrammot.

Sam elhatározta, hogy változtatat az életén, és napi több órás intenzív edzésbe, és protein alapú, korlátozott kalóriatartalmú diétába kezdett. Az életmódváltás olyan jól sikerült, hogy jelenleg csupán három százalékos testzsírral rendelkezik.

Tudj meg mindent Britney Spears és Sam Ashgari válásáról:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.