Sokkoló gyilkosságok - Hat tinédzser holttestét találták meg egy elhagyatott tanyán

Forrás: Shutterstock -
holttest rendőrség Zacatecas bűncselekmény bűnszövetkezet
Egy héten keresztül keresett a mexikói rendőrség hét tinédzsert, akiket a hétvégén raboltak el. A gyerekeket egy elhagyott tanyán, Zacatecas állam észak-középső részén találták meg, hatot közülük holtan. 

A rendőrség a bejelentést követően azonnal rendkívüli nyomozást indított, úgy vélték bűnszövetkezettel van dolguk. Szerették volna minél hamarabb megtalálni a tiniket, de sajnos nem sikerült időben rájuk bukkanni:

hatan már halottak voltak, a hetedik pedig súlyos fejsérüléseket szenvedett.

A rendőrőknek nem sikerült élve megtalálniuk a tiniket. Hétből hatan meghaltak Forrás: Shutterstock

Az eltűnt fiúk 14 és 18 év közöttiek voltak, és minden valószínűség szerint valamiféle kapcsolatban állhattak egy drogszövetkezettel - írja a Mirror.

A rendőrség még nem tudja, pontosan miért kellett meghalniuk a fiataloknak. Azt azonban tudni lehet, hogy Zacatecasban rengeteg bűncselekményt követnek el, rivális kartellek mészárolják le egymást és a lakosságot jövedelmező csempészutak miatt. A kormány adatai szerint idén eddig több mint 500 embert gyilkoltak meg az államban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.