Egy héten keresztül keresett a mexikói rendőrség hét tinédzsert, akiket a hétvégén raboltak el. A gyerekeket egy elhagyott tanyán, Zacatecas állam észak-középső részén találták meg, hatot közülük holtan. 

A rendőrség a bejelentést követően azonnal rendkívüli nyomozást indított, úgy vélték bűnszövetkezettel van dolguk. Szerették volna minél hamarabb megtalálni a tiniket, de sajnos nem sikerült időben rájuk bukkanni: hatan már halottak voltak, a hetedik pedig súlyos fejsérüléseket szenvedett.

A rendőrőknek nem sikerült élve megtalálniuk a tiniket. Hétből hatan meghaltakForrás: Shutterstock

Az eltűnt fiúk 14 és 18 év közöttiek voltak, és minden valószínűség szerint valamiféle kapcsolatban állhattak egy drogszövetkezettel - írja a Mirror

Még mielőtt megtalálták a holttesteket a szülők dühösen követelték a hatóságoktól, hogy találják meg a gyermekeket. A fiamat akarom, a fiaimat akarjuk. Élve akarjuk őket visszakapni- idézi az egyik édesanyát a lap. 

A rendőrség még nem tudja, pontosan miért kellett meghalniuk a fiataloknak. Azt azonban tudni lehet, hogy Zacatecasban rengeteg bűncselekményt követnek el, rivális kartellek mészárolják le egymást és a lakosságot jövedelmező csempészutak miatt. A kormány adatai szerint idén eddig több mint 500 embert gyilkoltak meg az államban.

Ez is érdekelhet: 

Halállistát készített iskolai mészárláshoz a 16 éves magyar fiú: kijelentette, hogy sorozatgyilkos lesz

• Hét csecsemő meggyilkolásában találták bűnösnek a brit ápolónőt