25 év házasság után után elvált feleségétől a Downton Abbey sztárja

Forrás: ITV -
Hugh Bonneville Downton Abbey válás Lulu Evans
Hugh Bonneville színész és felesége, Lulu Evans 25 év házasság után elváltak. A hírt a színész szóvivője is megerősítette. 

Az 59 éves Hugh Bonneville-t a Downton Abbey sorozat Robert Crawley - Grantham grófja szerepében ismerte meg a világ. Úgy tudni, felesége - akivel 1998-ben házasodtak össze - erős támasza volt a maratoni forgatások alatt, amit a színész több rendezvényen és díjátadón is megköszönt neki.

Többször is megjegyezte, ő maga csodálkozik a legjobban, hogy párra talált, ugyanis mindig úgy gondolta, agglegényként éli le az életét.

Bonneville-t a Downton Abbey sorozat főszereplőjeként zárták a szívükbe a nézők Forrás: ITV

Hugh és Lulu öt évvel ezelőtt a 20. házassági évfordulójukon megújították fogadalmukat a Las Vegas-i Graceland kápolnában.

A The Sun úgy tudja, a válás már le is zajlott, ám a nyilvánosság csak úgy értesült róla, hogy a minap Bonneville egy rendezvényre volt hivatalos, és csak ő jelent meg partnere nélkül és a jegygyűrűjét sem viselte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.