Nem tartja fontosnak a bocsánatkérést a veronai buszbaleset okozója

Forrás: AFP -
vétkes sofőr börtönbüntetés veronai buszbaleset áldozat szalagkorlát
Az egész országot sokkolta a veronai buszbaleset 2017-ben. Okozóját, V. Jánost hat évre ítélték, egy magyar fogházban tölti az Olaszországban kiszabott büntetését. A férfi a mai napig nem kért bocsánatot a hibájából történt tragédia miatt. 

2017 januárjában a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium csoportja éppen hazafelé tartott egy sítúráról, amikor buszuk Veronánál egy szalagkorlátot átszakítva a sztráda betonpillérének rohant és kigyulladt.

18 diák és egy kísérő meghalt, valamit a vétkes sofőr váltótársa is elhunyt. V. János börtönbüntetését tölti, de a mai napig nem kért bocsánatot az áldozatok családjától: egyszerűen nem tartaja fontosnak.

Forrás: AFP

A Ripostnak megszólaló Szendrei Endre az unokahúgát vesztette el a balesetben. Arról beszélt, mit gondol a börtönben ülő, ám bocsánatot a mai napig nem kérő sofőrről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.