Szinyei Merse Pál Gimnázium veronai buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az intézmény közleményben kéri a sajtó munkatársait, hogy ne készítsenek interjút a balesetben érintettekkel, tanulókkal, gyászoló családtagokkal, tanárokkal. 

Az intézmény az alábbi közleményt adta ki, amelyben a média dolgozóit szólítja meg. A gimnázuim vezetősége arra kéri az újásgírókat, munkájuk során legyenek tekintettel iskolájuk tanulóira, tanáraira és a tragédia minden érintettjére és kérdéseiket egy megadott e-mail címre küldjék el.

Forrás: Szinyei Merse Pál Gimnázium
Pénzt gyűjtenek az interneten veronai tragédia hős tornatanáránakhttp://www.life.hu/news/20170124-vigh-gyorgynek-a-veronai-tragedia-hos-tornatanaranak-penzt-gyujtenek-az-interneten.htmlAz interneten gyűjtenek pénzt az olasz buszbaleset hős tornatanárának, Vígh Györgynek. A férfi több gyereket is kimentett a lángoló buszból, de saját gyermekeit sajnos elveszítette a tragédiában. News--Levélben vesz búcsút a veronai tragédiában elhunyt lányától Lászlóhttp://www.life.hu/news/20170124-levelben-vesz-bucsut-a-veronai-tragediaban-elhunyt-lanyatol-floratol-laszlo.htmlA Facebookon búcsúzik a veronai buszbalesetben elhunyt lányától, Flórától, Krizsány László nemzetközi sakknagymester. A gyászoló édesapa ugyanitt köszöni meg a rengeteg részvétnyilvánítást, valamit azt, hogy barátai, ismerősei, és egy egész ország osztoznak fájdalmában. Arról ír, talán icipici könnyebbséget jelent, ha leír, felidéz egy emlékképet. A szívszorító posztot a megszületése pillanata óta osztják a gyászolók: nem túlzás azt írni, mindenki együttérez az édesapával, és természetesen minden érintettel. News--Veronai tragédia: "a diákok többször arra riadtak, hogy a busz rázkódik"http://www.life.hu/news/20170124-veronai-tragedia-a-diakok-tobbszor-arra-riadtak-hogy-a-busz-razkodik.htmlElsőként érkeztek a veronai buszbaleset helyszínére az ott élő magyarok, és segítettek, amiben tudtak, amiben lehetett. Egy húsz éve Veronában élő nő, Krisztina mesélt a baleset utáni első órákról. News--Mérséklődik az extrém hideg - Ez a nap már kellemesebb leszhttp://www.life.hu/news/20170108-a-jovo-het-masodik-felere-nemileg-merseklodik-az-extrem-hideg.htmlA hét második felében némileg mérséklődik az extrém hideg, de akkor is csak maximum 5 Celsius-fokig melegedhet a levegő, a minimumok továbbra is többfelé mínusz 10 fok körül alakulnak. Emellett többször várható havazás is, az erős, olykor viharos szél miatt hóátfúvásokra is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. NewsOrigoKét holttestet találtak Zuglóban: valószínű halálra fagytakhttp://www.life.hu/news/20170108-ket-holttestet-talaltak-zugloban.htmlEgy nő és egy férfi holttestét találták meg vasárnap reggel a XIV. kerületi Kövér Lajos utcában. A halál oka egyelőre ismeretlen, elképzelhető, hogy megfagytak. News--Így vigyázz a kutyusod egészségére! - A hidegben ők is megfázhatnakhttp://www.life.hu/news/20170108-kutyaruhak-telre.htmlAkármennyire hideg van, kis házikedvencünket a kemény mínuszokban is le kell vinnünk sétálni. Ám ahogy mi is melegen felöltözünk, arra is ügyelnünk kell, hogy - főleg a rövidebb szőrű - kutyánk se betegedjen meg a fagyokban. Íme, néhány vicces öltözék, amelyekben ők is átvészelhetik az utcán töltött időt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.