Borzalmas üzenetet küldött a gyilkos pécsi anya: előre készült fia meggyilkolására

Forrás: Shutterstock -
pécsi gyerekgyilkosság fiú anya emberölés
Halálra verte 3 éves kisfiát egy pécsi nő. Úgy tudni, a gyilkosságot előre eltervezte: miután súlyosan bántalmazta a gyereket, nem hívott hozzá mentőt. Fél napos szenvedést követően a fiú nevelőapja szólt a mentőknek, de már későn, nem tudtak segíteni. A mentők azonnal hívták a rendőrséget, a szülőket letartóztatták. 

13 éves kislányára bízta a hároméves fiát az asszony, mielőtt elment meglátogatni kórházban fekvő apját. A gyilkos anya, Bogi, a lányának üzent, amelyet az Origo megszerzett.

Az utcában emlékhelyet alakítottak ki, ahol folyamatosan égnek a gyertyát, mindenki a kisfiút gyászolja. Forrás: Shutterstock

Információk szerint a nő nem először bántalmazta brutálisan a kisfiút, most pedig - ahogy az üzenetben írta - ököllel ütötte, a falhoz vágta, a gyereknek eltört a gerince.

Az utcában emlékhelyet alakítottak ki, ahol folyamatosan égnek a gyertyát, mindenki a kisfiút gyászolja.

A nő és az élettársa ellen emberölés miatt indult eljárás, a bíróság elrendelte a letartóztatásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.