30 évet is letagadhatna a 74 éves divattervező, pedig sok fánkot eszik és rendszeresen vodkázik

öregedés titok fánk vodka Vera Wang
Vera Wang minden bizonnyal a világ nyolcadik csodája, évek óta megy a diskurzus arról, mi lehet a titka fiatalos megjelenésének. A divattervező már közel jár a 80-hoz, mégis úgy néz ki, mint egy fiatalos negyvenes.

Wang a Page Six-nek végre elmondta, mi a titka: fiatalságát a vodkának, a McDonald's-nak, a fánkoknak és a kemény munkának köszönheti.

„Sokat eszem a Mekiben, előfordul, hogy két hétig minden nap rendelek onnan, aztán egyszerűen elhagyom" - mondta a divattervező, aki nem vonja meg magától a vodkát sem, és egyéb egészségtelen ételeket is fogyaszt. „Imádom a krémmel töltött, cukorral bevont fánkokat!"

De természetesen nem csak erről van szó, Wang keményen dolgozik.

Korábban a People magazinnak azt nyilatkozta, hogy fontosnak tatraja a pihentető alvást, és kerüli a napfényt.

Wang kortalan kinézetének titkát 2020 óta találgatja az internet népe, abban az évben posztolt magáról egy olyan fotót, amitől mindenkinek leesett az álla.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.