Hihetetlen! 72 éves lett a tinédzsereket megszégyenítő külsővel rendelkező divattervező - Fotó

Vera Wang sztár születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
72 éves lett a neves divattervező Vera Wang, aki a jeles esemény alkalmából feleannyi idős, jóképű fiatal férfiak körében múlatta az időt.     

A nagymamakorú nő a közösségi oldalára posztolt képek tanúsága alapján ránézésre inkább csak negyvenes nőnek tűnik. A kommentelők szerint a divattervező valószínűleg megtalálta a fiatalság elixírjét. A születésnapi partiján egy neonsárga, hátul szinte teljesen kivágott ruhát visel.

Az 1949-ben született divattervezőnő gyerekkorában balettozott, és mind a mai napig sportol is, ami látszik tökéletes alakján. Fiatalságának titka pedig elmondása alapján a munka, alvás, vodka és kevés napozás.

A divattervező 420 milliós dolláros vagyonnal bír, így vélhetően a legjobb plasztikai sebészeket is megengedheti magának, akik azonban ha végeztek is rajta beavatkozást, az egyáltalán nem feltűnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.