Harry herceg sokatmondó gesztussal fedte fel valódi érzéseit Katalin iránt

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Rasid Necati Aslim -
Harry katalin hercegné hanghordozás érzések
Katalin hercegné és Harry herceg valaha nagyon közel álltak egymáshoz, de ma már ennek a jó viszonynak nyoma sincs. 

Harry herceg és Katalin hercegné valaha nagyon szoros kapcsolatban voltak, ám viszonyuk azóta meglehetősen megromlott. Mára már alig beszélnek egymással, de Harry és Meghan a család többi tagjával sem tartjaigazán a kapcsolatot. Tartalék című könyvében sem kímélte Harry Katalint, meglehetősen privát részleteket árult el a két hercegné közötti vitákról.

Azt azonban eddig nem lehetett tudni, pontosan milyen érzései vannak a megszakadt kapcsolat miatt Harrynek. Annak idején, amikor a könyv az év elején a boltok polcaira került, Harry leült egy kemény interjúra az ITV műsorvezetőjével, Tom Bradbyvel, ahol a bátyjával és sógornőjével való kapcsolatáról faggatták. Az itt mutatott gesztusai utalhatnak a herceg valódi érzéseire.

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Rasid Necati Aslim

„A gesztusai és a hanghordozása, valamint az, ahogyan kitért néhány nehezebb téma elől, vagy nem konkrét állításokat tett, dühöt, neheztelést és igazságtalanságot sugalltak. De voltak olyan pillanatok is, amikor a szeretet, sőt a humor jeleit mutatta. Amikor az apjáról beszélt, úgy tűnt, hogy közel áll ahhoz, hogy könnyeket hullajtson. A bátyjával való felnövésről szóló beszámolója a vidámság és a hűség jeleit mutatta, amikor pedig elhangzott Katalin neve, a vonásai megenyhültek, és a szemei szeretetteljességet sugároztak" - mondta a szakértő a Mirrornak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.