160 kilométer után jött rá a férj, hogy a felesége nincs az autóban: a pihenőhelyen hagyta

Forrás: Shutterstock -
Thaiföld pihenőhely út férj autó
160 kilométer után tűnt fel a férjnek, hogy a felesége nincs az autóban: otthagyta a pihenőhelyen. 

Az 55 éves Boontom Chaimoon és felesége, Amnuay Chaimoon 2022 karácsonyán éppen Thaiföldön a Maha Sarakham tartomány felé tartottak. Ahogy az a hosszú utak során történni szokott, több megállóra is szükségük volt.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Az egyik ilyen pihenő során miután Boontom kiszállt az autóból, a felesége úgy döntött, ő is kiszáll, hogy bemenjen a közeli dzsungelbe könnyíteni magán. Amikor visszatért, azt találta, hogy az autó eltűnt, és a férje sem volt sehol. Pénz és telefon nélkül maradt ott a semmi közepén az éjszakában. Nem volt más választása, mint elindulni gyalog a legközelebbi település felé. 8 kilométer után, hajnali 5 körül érkezett meg Kabin Buri központjába, ahol a helyi rendőrségen kért segítséget. A férje telefonszámát nem tudta, ezért a saját mobilját hívogatta, de hiába.

Boontom 160 kilométer után jött rá, hogy a felesége nincs a hátsó ülésen, ahol eredetileg ült, ezért visszafordult. A pár végül sikeresen egymásra talált, és Amnuay nem is haragudott túlságosan a férjére, de az eset mindenképpen tanulságos: soha ne induljunk el úgy az autóval, hogy nem győződtünk meg arról, minden utas a helyén van. A pár egyébként 27 éve házas, és van egy 26 éves fiuk - írja az Unilad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.