Búcsúlevelet is hagyott hátra feleségének Pindroch Csaba sógora: arra kérte, vigyázzon a gyerekeikre

búcsúlevél öngyilkos feleség öngyilkosság Pindroch Csaba
Ahogy megírtuk, október 24-én látták utoljára Pindroch Csaba sógorát, Rajecki Sándort. Három nappal később holtan találtak rá a családapára. Felesége, Beáta elmondta, Sándor búcsúlevelet is hagyott hátra, valószínúleg már az eltűnése napján öngyilkos lett. 

"Nagyon szerette a családját, a gyerekeit rajongásig imádta. Az anyukája egyedül nevelte őt három testvérével, így vele is nagyon szoros a kapcsolata, rendezett a családi hátterünk. Persze voltak magánéleti problémáink, amiket ő néha nehezebben tudott kezelni, voltak hullámvölgyei.
Talán ez az eltűnés is egy ilyenből indulhatott el nála" - idézi a Bors a gyászoló feleséget.

Forrás: Shutterstock

Beáta elmondta, Sándor egy elkeseredett üzenetet hagyott hátra. Elköszönt tőle, és arra kérte, hogy vigyázzon a gyerekekre.

A mentős holttestét testvére találta meg, október 26-án este. A napilap információi szerint a férfi már az eltűnése napján öngyilkos lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.