"Nem fogok félelemben élni" - a rákkal küzdő énekesnő állapota folyamatosan romlik

Forrás: Thinkstock -
betegség Linda Nolan küzdelem rák
Az énekesnő, Linda Nolan szívszorító nyilatkozatot tett miután kiderült, hogy a betegsége egyre súlyosabb: a rák tovább terjedt. Azt mondja, a rossz prognózis ellenére nem adta fel a küzdelmet, harcol a betegségével. 

Lindánál először 2005-ben diagnosztizáltak harmadik stádiumú mellrákot, a következő évben azonban már teljesen tiszta volt. 2017 márciusára viszont a rák visszatért, amelyet azután azonosítottak, hogy elesett és észrevették, hogy már át is terjedt a csípőjére.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az orvosok akkor azt közölték vele, hogy nincsen gyógymód. 2020-ban a májára is átterjedt, most pedig az agyát támadta meg a betegség, ami miatt már az emlékezete nem a régi. Elmondta, nemrég az unokahúga nevét felejtette el. "Elintéztem néhány vizsgálatot, azokra várok. Nem fogok félelemben élni, mert az eluralkodik, és arra kell koncentrálnom, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból" - mondta a The Sunnak az énekesnő, aki már a saját temetését tervezi, mert szerinte így könnyebb a hátrhagyottaknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.