Erőszakos volt és nem bánt jól a nőkkel - állítja egy bennfentes Matthew Perryről

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
Jóbarátok agresszív Matthew Perry
A Jóbarátok sztárja 54 éves korában, október 28-án halt meg tragikus hirtelenséggel. A színészre kaliforniai otthonában, a pezsgőfürdőjében találtak rá eszméletlenül. Halála előtt megjelent emlékiratában Matthew beszélt egy Morgan Moses nevű nőről, akire Erin álnéven hivatkozott, azt állítva, hogy ő volt a "legjobb barátja", ám a legújabb információk szerint ez korántsem volt így. 

„Morgan már nem dolgozott együtt Matthew-val" - mondta egy bennfentes, aki szerint nyomos oka volt a nőnek arra, hogy kizárja a színészt az életéből. Kiderült, hogy Matthew erőszakosan bánt vele.

„Szörnyű összeomlása volt, és a pillanat hevében nem tudott uralkodni az érzelmein. Félt, hogy elhagyják, a falhoz lökte Morgant majd az ágyra dobta. A férfi, akit a közeli ismerősök ismertek, és a férfi, akit a világ látott, két nagyon különböző ember volt"

- állítja az informátor.

Erőszakos volt és nem bánt jól a nőkkel - állítja egy bennfentes Matthew Perryről Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A forrás azt is állította, hogy Matthew volt menyasszonyával, Molly Hurwitz-cal is több alkalommal is csúnyán összeveszett. Az egyik ilyen eset során a színész egy dohányzóasztalt hajított neki volt szerelmének - írja a Mirror.

Az egész világot sokkolta a hír Matthew Perry tragikus halála. A boncolási jegyzőkönyvből kiderült, a Jóbarátok sztárja ketamint fogyasztott és annak "akut hatásába" halt bele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.