rivalizálás Való Világ 5 lelki terror VV Vera párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verára nagy lelki teher nehezedik a villában, hiszen a társai kiközösítették - de lehet, hogy épp emiatt győz majd az egykori pornós lány.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints a képre a galériáért!


Csak Fecó maradt Vera mellett a villában, de Vera keményen küzd a megpróbáltatások ellen. Nővére szerint a győzelem iránti vágy erősíti a lány lelkét. "Érték az életben cifra dolgok, szerelmi csalódások, rosszul választott barátságok erősítették meg. De ennél is fontosabb, hogy a szeme előtt az lebeg: ötvenmillió a tét. Itt játszani kell, ő pedig erős jellem, a kinti életben is kemény nő. Nem egy cicalány, aki folyton kiborul. Persze rosszulesik neki a sok bántás, ezért szurkál vissza, néha indokolatlanul keményen. Nagyon bízom benne, hogy sokáig bírja a gyűrődést" - magyarázta Zsuzsanna, a villalakó nővére a Borsnak.

Tipp! Vera lenyomta az alfahímet! Kattints a galériáért!


Ő kifejezetten a nyereményért ment be a villába, végig akarja játszani a játékot, át akarja élni a győzelem mámorát, ez motiválja, ezért tart ki. A való életben is mindig kiáll magáért"


Ez a mobbing jelenség, közérthetőbben: pszichoterror. A végtelenségig nem lehet bírni, mert teljesen elszigetelődik, egy idő után összeroppantja, ha nem lesznek barátai. Noha benne van a pakliban, hogy kiesik, én arra látok nagyobb esélyt, hogy az üldözöttség győzelemhez segíti. A bántalmazott mindig rokonszenvesebb a nézőknek, mint a bántalmazó. Keménynek kell lennie, de nem bántónak"


Tévhit, hogy a többiek bántják őt, ő szekál mindenkit. Idegesítő, elmebeteg csaj, teljesen megzakkant a három hónap alatt. Saját magának intézte a dolgokat, nem utáltuk ki. A többiek inkább elkerülik, hogy ne legyen konfliktus, de ő mindenkibe beleköt. Ha visszamegy, még nagyobb lesz a pofája. Annyira utálják bent, hogy ha megnyeri a párbajt, mindenki meg fog zuhanni"



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.